Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наш опрос

Какой предмет у Вас любимый?
Всего ответов: 1020

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Четверг, 19.12.2024, 08:16
Приветствую Вас Гость | RSS

ШКОЛА № 53  г. Мариуполя

Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2014 » Март » 21

 У літній період почастішали випадки виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, пов'язаних з вживанням продуктів харчування та питної води, забруднених хвороботворними мікробами.Більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових святкувань - весіль, ювілеїв, випускних вечорів, проводів в армію тощо.Спеціалісти-епідеміологи стверджують, що основними причинами спалахів є залучення до приготування страв випадкових осіб, котрі не обізнані з елементарними правилами особистої гігієни, а також порушення технологій приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму.Факторами передачі інфекції найчастіше стають готові страви, молоко і молочні продукти, кондитерські вироби, які готуються "із запасом", що призводить до накопичення у продуктах збудників інфекційних захворювань.

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ... Читать дальше »

Просмотров: 907 | Добавил: Школа_53 | Дата: 21.03.2014 | Комментарии (0)


Copyright MyCorp © 2024